Jdi na obsah Jdi na menu
 


Therapy Diving

logo.therapy-diving.jpg

POTÁPĚNÍ  BEZ HRANIC

 

Na základě našich dlouholetých zkušeností v oblasti sportovního potápění  se neustále snažíme našim klientům nabídnout něco navíc.

V současné době se naše potápěčské centrum Nautica Karviná stalo držitelem oprávnění v oblasti potápění handicapovaných spoluobčanů.

 

Dovolujeme si vám  nabídnou naše služby formou Therapy Diving

 

Pobyt ve vodním prostředí  jedna z mála možností jak zapomenout na starosti spojené z vlastním handicapem. Sport znamená aktivní a smysluplný život.

 

Jsme připraveni vytvořit Vám nenásilnou a zábavnou formou podmínky za kterých můžete nahlédnout pod vodní hladinu a vyzkoušet tento úžasný sport v kontrolovaných podmínkách krytého bazénu

 

 

 

Ač to na první pohled nemusí být úplně zjevné, přístrojové potápění není vůbec triviálním sportovním odvětvím, zvláště pak pro lidi se zdravotním postižením. Jeho zvládnutí limituje řada podmínek. Aktivním účastníkům však přináší celou řadu pozitiv. Vedle aktivního využití volného času, je to pohyb ve vodním prostředí se všemi jeho kladnými vlivy na organismus handicapovaných lidí, ale také rozvoj vůle, sebekontroly, odpovědnosti a týmové spolupráce.

 

 

KLIVEMA s.r.o. – Potápěčské  centrum Nautica Karviná EDS CZ77013

EUROPEAN DIVING SCHOOL

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář